Zoover Award Winner Silver 2015
NL DE EN
Voor inlichtingen
en/of reserveringen:
T 06 52 63 19 05

Welkom in 't Hofhuysje

Het Hofhuysje bevindt zich midden in het centrum in Franeker, om de hoek van de Breedeplaats, waar de fontein van LF2018! staat.

Midden in het centrum...

Midden in het centrum van Franeker staat een prachtige vakantiewoning ‘t Hofhuysje. Een mooie accommodatie om te verblijven en te overnachten, en dat midden in Franeker! Het Hofhuysje is compleet gerenoveerd tot een sfeervol gastenverblijf (guesthouse) voor twee personen, van alle gemakken voorzien, inclusief een tweepersoons Finse sauna. Het is een prima uitvalsbasis voor de verkenning van Friesland met de prachtige elf steden, de mooie dorpen, de Friese meren en vaarten. Ook de Friese eilanden liggen op een steenworp afstand. Kortom: in het Hofhuysje midden in het centrum in Franeker is het super genieten!

In de keuken is een klein voorraadje aangelegd met zout, peper, olijfolie, kruiden, afwasmiddel en vaatwastabletten etc.

Begane grond

Op de begane grond is de woonkamer, inclusief keuken, de bijkeuken, badkamer met douche, toilet en badmeubel. De badkamer geeft toegang tot de Finse sauna. De keuken is voorzien van een 4-pits gastoestel, een oven en een koelkast. Er staat een Nespresso- en filterkoffieapparaat. In de bijkeuken staat een vaatwasser, een wasmachine en een magnetron/oven.

Achter de woning bevindt zich - te bereiken middels een schuifpui - een patiotuin met een houten terras. Er zijn luie tuinstoelen, een terrastafel met stoelen en natuurlijk een barbecue. Naast de voordeur in de Hofstraat is een berging voor twee (motor)fietsen.

Het Hofhuysje is voorzien van WIFI en vloerverwarming

HOFHUYSJE001.jpg HOFHUYSJE002.jpg HOFHUYSJE012.jpg HOFHUYSJE018.jpg HOFHUYSJE014.jpg hofhuysje badkamer wellness sauna.jpg droger vaatwasser.jpg HOFHUYSJE016.jpg HOFHUYSJE017.jpg HOFHUYSJE020.jpg HOFHUYSJE021.jpg HOFHUYSJE023.jpg HOFHUYSJE019.jpg HOFHUYSJE022.jpg HOFHUYSJE015.jpg HOFHUYSJE013.jpg HOFHUYSJE011.jpg

Verdieping

Op de verdieping, onder het schuine dak, bevindt zich aan de achterzijde het slaapvertrek. Wie wil, kan bij zomernacht onder de sterrenhemel slapen. Uiteraard is het heerlijke Aupingbed, incl. topdekmatras, opgemaakt! Aan de voorzijde staat een prachtig ligbad op pootjes. Luxe ontspannen in een warm bad en er zijn uiteraard voldoende handdoeken aanwezig.

Het romantische Hofhuysje is geschikt voor twee personen. 

Een kinderbed en -stoel is op aanvraag verkrijgbaar.

Huisdieren: in overleg.

HOFHUYSJE007.jpg HOFHUYSJE009.jpg HOFHUYSJE004.jpg HOFHUYSJE010.jpg HOFHUYSJE008.jpg HOFHUYSJE006.jpg HOFHUYSJE005.jpg

Beschikbaarheid